top of page

Breezo joins LogiLaunch'19 by VIL


Breezo will be pitching and following matchmaking sessions on the 2019 edition of LogiLaunch in Gent.

Aan creatieve ondernemers met innovatieve ideeën geen gebrek in Vlaanderen. Ook in de logistieke sector lanceren startups nieuwe concepten en technologieën. VIL wil deze startups ondersteunen en stimuleren en geeft ze daarom de kans om hun ideeën te pitchen aan logistieke dienstverleners, verladers en retailers.

Logistieke startups en VIL-leden met elkaar in contact brengen, dat is waar het tijdens logiLAUNCH® om draait. Vooraanstaande bedrijven, pitches door alle startups, een brochure waarin alle startups geïntroduceerd worden, een matchmaking moment, goed bereikbare locatie … Aan dit alles mogen de deelnemers van logiLAUNCH® zich verwachten.

More about VIL:


bottom of page