top of page

Brugse kinderdagverblijven De Kikker kiezen voor BreezoBreezo heeft een partnership getekend met VZW Stann uit Brugge. De vestigingen van de aanbieder van kinderopvang werden uitgerust met de diensten van Breezo. Zo wordt een gezond en gebalanceerd binnenklimaat gecreëerd voor de kinderen en medewerkers.


“Natuur en buiten spelen dragen wij hoog in het vaandel. We willen dat de kinderen een gezonde weerstand opbouwen en respect voor de natuur aanleren. Buiten spelen doen wij op al onze locaties het hele jaar door in verschillende weersomstandigheden”, zegt Ann Seys, algemeen directeur van Stann. “Wij zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke en duurzame oplossing van Breezo perfect past binnen onze visie en deze van de sector.”


“Voor Breezo betekent het partnership met De Kikker een belangrijke stap binnen de dagopvang van jonge kinderen. Het team van Stann beschikt over heel wat expertise waarmee Breezo zijn diensten verder kan afstemmen op de verwachtingen van deze sector”, aldus Stefan Van der Cruysse van Breezo.


Meer info:

www.breezo.eu

www.groepsopvangdekikker.be

bottom of page