top of page

Investeer mee in Breezo!

Met Breezo willen we de balans tussen een goede hygiëne en een gezond binnenklimaat herstellen. Die balans is namelijk ietwat verstoord geraakt, bijvoorbeeld door schoonmaakmiddelen met veel chemicaliën erin. Daarom brengen wij toestellen op de markt die probiotica vernevelen. Probiotica zijn levende organismen die een positieve impact hebben op mensen en hun omgeving.De focus van onze verkoop is B2B, en dit niet alleen in de Benelux maar ook bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië en Canada. Om onze groei gestructureerd aan te pakken volg(d)en we overigens al verschillende acceleratorprogramma’s.


Nu zijn we klaar voor de volgende stap: we willen investeren in onder meer sales en marketing, bijvoorbeeld door een business developer aan te werven en onze website op te frissen, en ook in de upgrade en uitbreiding van ons productgamma.


Die plannen vereisen natuurlijk investeringen. Daarom hebben we een campagne gelanceerd bij WinWinner. Dat is een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren. WinWinner begeleidt Breezo bij het hele proces van de publieke financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders...). Concreet zijn we via WinWinner op zoek naar minimaal €75.000 en maximaal €125.000.


We houden dus een crowdfundingcampagne, en dat betekent dat jij ook mee kan investeren in Breezo via een lening die jou een rendement kan opleveren dat ruim boven de rentes op spaarboekjes ligt! Concreet kan dit via


· een gewone achtergestelde lening (minimaal 500 euro, maximaal 5.000 euro):


o Wie? Belgen en Belgische ondernemingen

o 5,5% jaarlijkse brutorente, die dankzij de vrijstelling van roerende voorheffing ook nettorendement is

o Investering met een looptijd van 4 jaar

o Eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd

o 0% waarborg


· de winwinlening (minimaal 5.000 euro, maximaal 75.000 euro):


o Wie? Vlaamse particulieren

o 1,75% jaarlijkse brutorente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet = brutorendement van 4,25%

o 40% overheidswaarborg op het openstaande bedrag

o Investering met een looptijd van 5 jaar

o Eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd

o Meer weten over de winwinlening? Je vindt meer info over deze maatregel op de site van WinWinner.


Uiteraard willen we je ook op de risico’s van een eventuele investering wijzen. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling.


Wil je meer informatie over de financieringszoektocht van Breezo? Neem gerust een kijkje op het WinWinner-platform, waar je onze campagnepagina vindt. Daar kan je onze groeiplannen, financiële info en de investeringsvoorwaarden raadplegen.


Finale informatienota's Air Developments
.pdf
Download PDF • 531KB

bottom of page